Mi az ortézis?

Tehermentesítés révén támogat, vagy krónikus betegségek esetén támogatással tehermentesít: erre képes az ortézis. Az Otto Bock ortézisei nemcsak funkcionálisak és kényelmesek, hanem jól is néznek ki. Nyugodtan megmutathatja.  
Otto Bock térdortézist viselő férfi ül egy széken

Egy-egy testrész tehermentesítésével az ortézisek segítik a gyógyulást. A szalagok, ízültek vagy csontok (sport)sérülései esetében is. Nem gyógyítható egészségkárosodások esetén az ortézisek támogatják az érintett testrészt.

Részben pótolni tudják a kiesett funkciókat, alkalmazásuk részben megelőzik a következményes károsodásokat - amelyek például a hibás tartás vagy helyzet következében alakulnak ki - és az érintett testrész kopását.

Különféle testrészek sokféle kórképéhez kínálnak ellátást az Otto Bock ortézisei. Annak érdekében, hogy egy-egy ortézis éppen ott fejtse ki segítő hatását, ahol kell, az ortéziseket egyedileg adaptálni kell. A helyes méretet a kezelő orvos vagy az ellátást végző ortopédiai műszerész határozza meg.

Ortéziseink kiemelkedő megkülönböztető jegye a kiváló funkcionalitás. Modelleink fejlesztése során nagyon figyelünk a viselés kényelmére, végül is az ortézis feladata, hogy megkönnyebbülést hozzon és segítséget nyújtson.

A külső nem mellékes

Egyébként az Otto Bock termékeket ismerve kijelenthetjük, hogy egy ilyen ortézis nemcsak kiválóan működik, hanem még jól is néz ki. Mindegy, hogy tartósan, vagy csak a gyógyulás idejére szorul rá ortézisre, Otto Bock modellt viselve, nyugodtan megjelenhet bárhol. A magasabb minőségű életről a funkció, a kényelem és a design együtt gondoskodik. Kollegáink készségesen adnak tanácsokat Önnek.


***ÚJ PONTSZERZŐ SZEMINÁRIUM***

Továbbképzés
Stroke rehabilitáció segédeszközzel
Továbbképzés
Tovább

ÁLLÁSAJÁNLATAINK

Karrier
Böngésszen aktuális állásajánlataink között!
Karrier
Tovább

Mobilitás Központ

Mobilitás Központ logo
Ismerje meg az Otto Bock közvetlen ellátási rendszerét!
Mobilitás Központ logo
Tovább

Csatlakozzon Mobilitáscsoportunkhoz!

Mobilitáscsoport a Facebook-on
Vegyen részt Ön is kezdeményezésünkben, gyűjtse velünk az ország akadálymentes pontjait!
Mobilitáscsoport a Facebook-on
Tovább

Figyelem!

Fogadóóra Otto Bock Hungária.
A kockázatokról olvassa el...
Fogadóóra Otto Bock Hungária.
Tovább

Rehband Sport

Rehband logo
Prémium sportbandázsok profi és hobby sportolóknak!
Rehband logo
Tovább
Quality for life