Mi az ortézis?

Tehermentesítés révén támogat, vagy krónikus betegségek esetén támogatással tehermentesít: erre képes az ortézis. Az Otto Bock ortézisei nemcsak funkcionálisak és kényelmesek, hanem jól is néznek ki. Nyugodtan megmutathatja.  
Otto Bock térdortézist viselő férfi ül egy széken

Egy-egy testrész tehermentesítésével az ortézisek segítik a gyógyulást. A szalagok, ízültek vagy csontok (sport)sérülései esetében is. Nem gyógyítható egészségkárosodások esetén az ortézisek támogatják az érintett testrészt.

Részben pótolni tudják a kiesett funkciókat, alkalmazásuk részben megelőzik a következményes károsodásokat - amelyek például a hibás tartás vagy helyzet következében alakulnak ki - és az érintett testrész kopását.

Különféle testrészek sokféle kórképéhez kínálnak ellátást az Otto Bock ortézisei. Annak érdekében, hogy egy-egy ortézis éppen ott fejtse ki segítő hatását, ahol kell, az ortéziseket egyedileg adaptálni kell. A helyes méretet a kezelő orvos vagy az ellátást végző ortopédiai műszerész határozza meg.

Ortéziseink kiemelkedő megkülönböztető jegye a kiváló funkcionalitás. Modelleink fejlesztése során nagyon figyelünk a viselés kényelmére, végül is az ortézis feladata, hogy megkönnyebbülést hozzon és segítséget nyújtson.

A külső nem mellékes

Egyébként az Otto Bock termékeket ismerve kijelenthetjük, hogy egy ilyen ortézis nemcsak kiválóan működik, hanem még jól is néz ki. Mindegy, hogy tartósan, vagy csak a gyógyulás idejére szorul rá ortézisre, Otto Bock modellt viselve, nyugodtan megjelenhet bárhol. A magasabb minőségű életről a funkció, a kényelem és a design együtt gondoskodik. Kollegáink készségesen adnak tanácsokat Önnek.


Mobilitás Központ

Mobilitás Központ logo
Ismerje meg az Otto Bock közvetlen ellátási rendszerét!
Mobilitás Központ logo
Tovább

Csatlakozzon Mobilitáscsoportunkhoz!

Mobilitáscsoport a Facebook-on
Vegyen részt Ön is kezdeményezésünkben, gyűjtse velünk az ország akadálymentes pontjait!
Mobilitáscsoport a Facebook-on
Tovább

Figyelem!

Fogadóóra Otto Bock Hungária.
A kockázatokról olvassa el...
Fogadóóra Otto Bock Hungária.
Tovább

Az új C-Leg®

Az új C-Leg® – Bízz a következő lépésben.
Bízz a következő lépésben
Az új C-Leg® – Bízz a következő lépésben.
Tovább

Rehband Sport

Rehband logo
Prémium sportbandázsok profi és hobby sportolóknak!
Rehband logo
Tovább
Quality for life